Een onbezorgd en contactloos verblijf


Een onbezorgd en contactloos verblijf Corona… het jaar van vakantie in eigen land…


We kunnen ons voorstellen dat je – juist nu – behoefte hebt om er even tussenuit te gaan. Of misschien zoek je een inspirerende plek waar je ongestoord kunt werken. Kom naar Uitgerust voor Zaken! Wij bieden onze gasten een contactloos verblijf.


Een contactloos verblijf houdt in dat we de check-in zonder contactmoment laten plaatsvinden. 24 uur voor aankomst in B&B Uitgerust voor Zaken ontvang je van ons een deurcode, waarmee je zelf kunt inchecken. Het ontbijt zetten we ’s ochtends voor je klaar in de keuken. Ontbijten in de gezamenlijke ruimte mag helaas nu niet. Maar je kan het ontbijt meenemen naar je kamer en daar heerlijk van genieten.


Wil je bij ons dineren?

Chef Rene maakt een heerlijk 3-gangen menu voor je en brengt het tot aan je kamerdeur. Of wilt u genieten van een heerlijke “happen van de plank” . Ook dat is mogelijk. Wilt u van een diner of ”happen van de plank” gebruik maken dan kunt dit de dag voor aankomst aan ons doorgeven.


Lunchen?

Ook dat kan bij Uitgerust voor Zaken! Op de kamer of in de gezamenlijke keuken. Als je eropuit gaat, maken we een goed gevulde picknickmand voor je klaar.


Activiteiten

Er is in coronatijd genoeg te doen in de omgeving van B&B Uitgerust voor Zaken. Wandelen over het Kerkepad (8.5 km) bijvoorbeeld of door het mooie Skar (11 km). Wij hebben de routes voor je klaarliggen. Ook op de fiets is er in de omgeving van onze B&B van alles te zien. Pak je liever de auto? Wat dacht je van een heuse toertocht door het Friese land? Gek op kunst en cultuur? Maak een uitstapje naar Museum Belvédère of Nuweland, een showroom/galerie met een exclusieve collectie van moderne meubels, collectible design en kunstwerken.


Uitgerust voor Zaken als werkplek

Tijdens de coronacrisis kun je onze kamers (met inspirerend uitzicht!)van 8.00 tot 18.00 uur boeken als werkplek. Alle kamers beschikken over snelle wifi. Koffie en thee zijn inbegrepen. Natuurlijk kunnen we ook een lunch en/of maaltijd voor je verzorgen. Per kamer is 1 persoon toegestaan. Wij hanteren de volgende prijzen voor werkplekverhuur (alleen van maandag t/m vrijdag):

2 uren: € 30,-

4 uren: € 40,-

6 uren: € 50,-


Vragen? Bel 0513 – 43 72 26 of mail naar: info@uitgerustvoorzaken.nl.Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u direct boeken?