Uitrusten in luxe

Bed & Breakfast Uitgerust voor Zaken is gevestigd in een onder architectuur verbouwde boerderij aan de rand van Heerenveen. Gasten die voor werk in Friesland zijn, vinden hier hun ideale verblijf: luxe, trendy en praktisch ingericht door interieurarchitect Bart Vos. Ervaar de sfeer van weleer in een hip jasje.

De kamers
De boerderij telt zes zeer ruime kamers: vier op de benedenverdieping en twee op de eerste verdieping. Alle kamers zijn uniek en met oog voor detail ingericht. Er is veel zorg besteed aan de afwerking van de kamers.

Bekijk Kamer de Luxe
Bekijk Kamer Exclusief

Kamerindeling
Elke kamer heeft een eigen entree, een pantry met minibar, een tweepersoons anti-allergie boxspring bed (hier kun je twee enkele bedden van maken), een badkamer met toilet en stortdouche of bad en een comfortabele werkplek. Geniet van het mooie uitzicht op het open vaarwater, de ophaalbrug of het Heidepark. Pluk van de fruitbomen. Of neem een verfrissend drankje op één van de vele terrassen.

Gemeenschappelijke ruimtes
Uiteraard kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes. Zo is er een relaxruimte met lekkere zitjes en een eetkamer met kookeiland. Je kunt hier op jouw tijd ontbijten, ontspannen, een typisch Fries hapje of drankje nuttigen of een avondmaaltijd bereiden in de keuken. Ook is het in overleg mogelijk om klanten of collega’s uit te nodigen, zodat je geen extra ruimte hoeft te huren voor zakelijke meetings. Wij vinden het belangrijk dat jij je verblijf naar wens invult en dat het je aan niets ontbreekt!

Verblijfscheck

Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag: Bel 0513 43 72 26 of mail info@uitgerustvoorzaken.nl